torek, 5. januar 2010

Zakaj moški bolj uživajo v sexu??



Obožujejo vaše in svoje mednožje. Moški imajo s svojim mednožjem “tesen odnos” in zdi se jim, da je vse tako, kot mora biti. Tudi žensko mednožje se jim zdi čudovito. In sploh se jim ne zdi katastrofalno, če ona ni imela časa za depiliranje.



Vznemirjajo jih detajli. Moške na ženskah vzburjajo malenkosti, na katere ženske niti ne pomislijo. Gola rama, ki pokuka izpod majice, odkrit vrat ali koleno, čisto preproste črne hlačke, ona, ki se mimogrede dotakne same sebe …



Skoraj vedno so pripravljeni na seks. Moški za seks ne potrebujejo dolgih in zapletenih priprav. Razpoloženi so tudi po dolgem delovnem dnevu ali medtem ko se otroci igrajo v sosednji sobi.



Sprejmejo pomoč. In če moške slučajno zalotite nepripravljene, jim ni nerodno pokazati, da bi radi malo ženske pomoči – brez sramu namignejo, naj ženska roka “zaide tja, kamor je treba”. Ženske pa prevečkrat pristanejo na seks, ko jim ni do tega.




Popolnoma uživajo v seksu. Ženske med seksom (po nepotrebnem) skrbi njihov trebuh, celulit in še kaj. Moški pa se znajo in zmorejo popolnoma prepustiti užitku.

Ni komentarjev: